Wat is Mailchimp

Nog regelmatig horen wij bij HTML Express de vraag: � Wat is Mailchimp?

Mailchimp is wellicht het meest gebruikte e-mail nieuwsbrieven systeem van dit moment. Met meer dan 6 miljoen gebruikers is Mailchimp een absolute benchmark in de e-mailmarketing industrie.

Voor wie is Mailchimp?

Of je nu ZZP-er bent of eenmanszaak hebt of juist voor een Fortune 500-bedrijf werkt, e-mailmarketing is eigenlijk onmisbaar. MailChimp heeft zeer complete functies en integraties -� voor zowel grote als kleine bedrijven - die bij uw e-mail marketing behoeften passen.

Waar kun je bijvoorbeeld aan denken? Maak signup formulieren die overeenkomen met de look en feel van je merk, en stuur je abonnees product updates, uitnodigingen voor evenementen, aankondigingen of redactionele inhoud. Gebruik Mailchimp rapporten om je campagnes te verbeteren en meer te leren over je lezers.

Is Mailchimp gratis?

MailChimp is gratis voor lijsten tot 2.000 abonnees/subscribers.

HTML nieuwsbrief template voor MailChimp

MailChimp heeft een eigen template-taal. Je�kunt dus niet zomaar een HTML document uploaden en gebruiken als nieuwsbrief. Het document moet aan bepaalde eisen voldoen. Hierdoor heb je zekerheid dat je nieuwsbrief door elke medium geopend en gelezen kan worden. Uiteraard is een HTML template in MailChimp wel de basis van waaruit je te werk gaat. Allereerst moet er dus een HTML email template gemaakt worden. Niet handig wanneer je je vooral wilt richten op het design en niet op de code. Wij staan daarom voor je klaar en kunnen je HTML nieuwsbrief maken. Lever je ontwerp aan en HTML Express maakt er een goed gecodeerde HTML nieuwsbrief template van.

Bij HTML Express kun je jouw ontwerp aanleveren in elk formaat

  • PSD (aanbevolen)
  • Word
  • JPEG
  • PNG
  • PDF (nieuw)

Wanneer de HTML template voor MailChimp klaar is, zorgen wij ervoor dat je een pakketje terugkrijgt waarmee je zelf de template kunt installeren in jouw Mailchimp account. Zo kun je je volledig richten op het design van je nieuwsbrief en hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde codering.

De specialisten van HTML Express staan voor je klaar!

Wil je een ontwerp voor een nieuwsbrief laten omzetten naar een schone code die gemakkelijk te implementeren is? Moet het een responsive design worden? Betreft het een spoedklus? Wij bij HTML Express gaan graag de uitdaging aan en beloven een schone code aan te leveren. Zo ziet je design er precies uit zoals je dat in gedachten had! Neem vrijblijvend contact op. Onze specialisten staan voor je klaar!

Mailchimp-Express
€ 75,-
(Incl. BTW)
Per template
Levertijd: 3-5 werkdagen
Spoed: 50% toeslag
Responsive Voorbeeld
Gratis inbegrepen